Despre Noi Produse Referinte Contact Poze  
 
   

Productie Gazon

   
   
     

Terenuri de forbal, parcuri publice si gradinarit peisagistic


Gazonul, elementul care pune casa in valoare

Istoria noastra incepe de la momentul in care era doar o simpla idee de afaceri pe care am dezvoltat-o cu timpul devenind astazi o companie de succes. Obiectul nostru de activitate presupune producerea si comercializarea rulourilor de iarba dar si multe alte tipuri de servicii pe care vi le furnizam.

Dispunem de utilaje de ultima generatie cu ajutorul carora instalam gazonul din fata resedintei dumneavoastra si nu numai.

Implicarea noastra pentru fiecare proiect in parte se vede prin intermediul realizarilor noastre iar profesionalismul de care dam dovada de fiecare data se vede prin prisma a tot ce realizam.

Motive pentru care sa apelati la servicii productie gazon

Atunci cand o casa arata ingrijit in mod automat creste si aprecierea fata de aceasta. Si aici nu ne referim la faptul ca daca acea casa este construita dupa ultimele principii arhitecturale sau dupa standardele cele mai ridicate, ne referim la terenul din jurul casei. Acesta din urma trebuie sa fie ingrijit la randul lui si, amenajarea unui gazon chiar ii creste valoarea in cazul in care doriti sa o vindeti. Nu uitati ca prima impresie despre orice casa este aspectul exterior pe care il ofera.

Un alt motiv pentru care sa apelati la serviciile noastre de productie gazon este acela ca in acest fel va veti asigura ca veti ridica cu mult aspectul estetic al zonei din jurul casei dar si gazonul pe care il veti avea va fi unul sanatos si bine intretinut. Respectand sfaturile noastre de intretinere nu veti avea probleme cu acesta si va veti bucura de un gazon frumos pe termen lung.

   

Terenuri de fotbal

   
   
     

Sportul mereu incurajat de noi

Amenajarea spatiilor dedicate pentru sport au fost intotdeauna printre proiectele preferate de noi, dar acest lucru nu inseamna ca am acordat mai putina atentie fata de alte proiecte. Misiunea noastra este sa ii multumim pe clientii nostri si sa le oferim parteneriate de succes pe termen lung.

Planificarea detaliata a fiecarui proiect pe baza unui buget dat este primul pas in materializarea acestuia. Fiecare element in parte este stabilit impreuna cu clientul si apoi pus in aplicare. Nu aplicam costuri suplimentare pentru ca acest lucru ar insemna ca am uitat sa includem ceva in proiect iar acest lucru este clar ca nu ne caracterizeaza.

Profesionalismul si experienta dobandite de-a lungul timpului ne-au invatat ca oferirea seriozitatii maxime in ceea ce priveste orice comanda este cea care propulseaza cu adevarat o companie in top chiar daca face parte dintr-un domeniu de activitate in care piata este suprasaturata. Noi va oferim pe langa proiecte bine realizate si asistenta in alegerile si deciziile pe care urmeaza sa le luati si suntem mai mult decat incantati sa va oferim toate informatiile necesare despre tot ceea ce aveti nevoie sa stiti.

Proiect de amenajare teren de fotbal

Recent am finalizat un proiect de amenajari al unui teren de fotbal pentru o scoala. Elementele de care am tinut cont au fost si cele mentionate de client dar si cele care tin de un astfel de proiect de amenajari cum ar fi siguranta, confortul, distanta si multe altele.

Avand in vedere ca scoala despre care va vorbeam avea un teren nevalorificat, conducerea unitatii de invatamant respective a decis sa amenajeze un teren de forbal pentru a le putea oferi elevilor un loc special in care sa se recreeze si sa practice sport.

Am fost incantati de aceasta initiativa, drept urmare in momentul de fata functioneaza un teren de fotbal capabil sa gazduiasca chiar si competitii.

Momentan acest teren de fotbal este in aer liber dar pe viitor se va acoperi pentru a putea avea parte de facilitatile oferite si pe timpul iernii.

   

Parcuri publice

   
   

Amenajarea parcurilor o misiune pentru posteritate

Fara spatii verzi orasul ar parea un loc gri si lipsit de viata. Misiunea noastra este aceea sa amenajam fiecare spatiu verde in asa fel incat sa devina un loc placut pentru petrecerea timpului liber. In acest fel ne aducem contributia fata de natura incercand sa conservam acele parcele de teren atat de necesare pentru producerea de oxigen de care are nevoie orice fiinta de pe planeta pentru a putea trai.

Amenajarea parcurilor publice reprezinta doar una dintre proiectele de care ne ocupam in mod constant iar viziunea noastra este aceea ca intr-un timp destul de scurt sa oferim oamenilor cat mai multe astfel de oaze de relaxare.

Fiecare proiect pe care il derulam ramane in grija noastra pentru a putea sa ne asiguram ca totul este ingrijit in mod corespunzator.

Proiectarea amenajarilor parcurilor publice

De fiecare data cand demaram un proiect de amenajari parcuri publice, stabilim cu clientul detaliile pe care le cuprindem in cadrul proiectului. Acesta este doar primul pas pe care il parcurgem pentru determinarea solutiilor potrivite.

Oferim seriozitate, promptitudine si preturi accesibile pentru ca fiecare proiect sa poata fi materializat iar in scurta vreme clientii nostri sa se poata bucura de un parc public asa cum si-au dorit.

Stadiul de proiectare precum si alte stadii de realizare a unui parc sunt foarte importante si tocmai de aceea noi, le tratam cu maxim de seriozitate.

Cum, realizarea unui parc este o lucrare destul de complexa, atentia noastra pentru detalii ridicata precum si experianta noastra indelungata, va vor oferi calitatea si exigenta cerute prin materializarea rezultatelor.

   

Gradinarit peisagistic


   
   

Punerea in valoare a gradinilor prin intermediul proiectelor noastre

Ce poate fi mai frumos decat sa iti petreci o dupa amiaza insorita intr-o gradina amenajata asa cum ati visat? Ei bine, cu ajutorul nostru acesta lucru nu mai este un vis, este ceva pe care ne angajam sa il materializam in sensul de a avea o mica oaza de relaxare si amenajata cu bun gust chiar in spatele casei dumneavoastra.

Compania noastra se ocupa atat de gradinaritul peisagistic pentru zonele rezidentiale cat si cele din spatiul destinat publicului larg. Dupa cum stiti, amenajarea unei gradini poate sa fie chiar si un hobby de care va ocupati cu cea mai mare placere in weekend dar, activitatea noastra presupune ca acest lucru sa fie dus la un nivel mult mai inalt. Ne ocupam de proiectarea si amenajarea unei gradini pana la momentul in care plantam si intretinem aceste plante pentru a ne asigura ca gradina este intr-o stare exceptionala pe tot parcursul anului.

Solutii pentru gradinaritul peisagistic

Si, pentru ca tot sunteti la noi pe site, sa va oferim cateva solutii profesioniste pentru gradinaritul peisagistic. Dupa cum spuneam, orice amenajare incepe de la proiectarea propriu – zisa a gradinii. Asadar puneti-va imaginatia la incercare si, indrazniti sa ne comunicati cum arata gradina de vis pe care o doriti. Noi ne vom pune toata experienta si priceperea la dispozitia dumneavoastra si, vom face tot posibilul sa se materializeze orice idee.

Gradinaritul peisagistic este cu mult mai complex decat gradinaritul pe care il realizati la fiecare sfarsit de saptamana. O diferenta pe care o putem mentiona este aceea ca pentru fiecare etapa cum ar fi munca cu pamantul si plantele, necesita o atentie deosebita dar si ingrijiri mai speciale. Mai pe scurt trebuie sa tinem cont de reguli stricte cum ar fi ph-ul pamantului, tipul de sol, soiurile de plante si modul de ingrijire al acestora.

Atunci cand vine vorba despre gradinaritul peisagistic, expertii nostri care cunosc foarte bine acest domeniu vin cu cele mai optime solutii de amenajare a gradinilor dumneavoastra.